Adress

Zilverenberg 16
5234 GM ’s-Hertogenbosch

openingsuur

Ma – zat 8:00 – 18:00
zon – gesloten

Telefoonnummer

contact

Verfreiniger van universol

Neem contact met ons op.

Heb je nog vragen over onze Verfreiniger en Ontvetter Universol? Wil je meer informatie over dit geweldige product? Wij staan klaar om je verder te helpen! Onze verfreiniger is dé ultieme oplossing voor het reinigen van schilderwerk vóór het schuren en verven. Het verwijdert moeiteloos vlekken met minimale inspanning. Ontdek zelf de kracht van  Verfreiniger en Ontvetter Universolen neem vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen!

Neem contact op met ons

Adres

Zilverenberg 16
5234 GM ‘s-Hertogenbosch

Email
Telefoonnummer

Bel ons 010-4120974

Klaar om jouw schilderervaring te transformeren?

Verbeter de kwaliteit en duurzaamheid van jouw schilderprojecten met onze premium Verfreiniger. Klik hieronder om deze nu te kopen !

Revieuw

Feedback van klanten

Zeer goede ontvetter. Ik gebruikte eerder altijd st.Marc maar deze superontvetter werkt vele malen beter. De nicotineaanslag vloog letterlijk van de kozijnen en de deur. Voor mij nooit meer een andere verfreiniger.

Bob Hommersma

Goede prijs-kwaliteit Aan oudsher het beste middel om je houtwerk te reinigen voor je aan het schilderen gaat beginnen,bevat geen zeep middelen

Ed

Super ! De Universol gebruikt voor het ontvetten van de radiatoren voor het schilderen. Werkt uitstekend. En niet nawassen. Mijn vrouw gebruikt het nu in de keuken en ik krijg het niet meer terug.

Karel

Goede ontvetter Gebruikt om muren te ontvetten in een huis waar veel was gerookt. Werkte erg goed, concentreerde de nicotine en deze was heel makkelijk te verwijderen.

Janine

Goed spul Maakt echt goed schoon. Ruikt niet.

Conna