Adress

Zilverenberg 16
5234 GM ’s-Hertogenbosch

openingsuur

Ma – zat 8:00 – 18:00
zon – gesloten

Telefoonnummer

contact

De Risico's van Ammonia als Ontvetter en de Voordelen van Verfreiniger en Ontvetter Universol

Ammonia wordt vaak gebruikt als ontvetter in schilderprojecten vanwege zijn vermogen om vet en vuil effectief te verwijderen. Echter, het gebruik van ammoniak kan aanzienlijke nadelen hebben.

Het is een sterke chemische stof die irritatie kan veroorzaken aan ogen, huid en ademhalingswegen, en het kan ook schadelijk zijn voor het milieu.

Bovendien vereist het gebruik van ammonia goede ventilatie en voorzichtigheid om gezondheidsrisico’s te vermijden.

Langdurige of herhaalde blootstelling kan zelfs chronische ademhalingsproblemen veroorzaken of de conditie van de huid verslechteren.

In omgevingen waar ammoniak gebruikt wordt, moeten strikte veiligheidsvoorschriften worden gevolgd om blootstelling te minimaliseren en milieu-impact te beperken. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en ademhalingsbescherming is essentieel om risico’s te beheersen.

Deze risico’s benadrukken het belang van het kiezen van veiligere alternatieven zoals minder agressieve, milieuvriendelijke ontvetters die effectief zijn zonder de gezondheids- en veiligheidscompromissen van ammonia.

Waarom Kiezen voor Onze Verf Reiniger?

Duurzame Ingrediënten

Onze Verfreiniger en Ontvetter Universol is samengesteld met milieuvriendelijke ingrediënten, waardoor je kunt schoonmaken zonder gevaar voor mens en milieu

Krachtige Reinigingsactie

Effectief verwijdert vlekken en oude verf, en laat oppervlakken onberispelijk achter met minimale inspanning.

Veilig voor Meerdere Oppervlakken

Gebruik het met vertrouwen op muren, metalen en kunststoffen zonder het risico op schade.

Niet-giftige formule

Verzekerde veiligheid voor gebruikers en het milieu, zonder schadelijke chemicaliën. Met Verfreiniger en Ontvetter Universol garandeert veiligheid voor zowel gebruikers als het milieu, door het vermijden van agressieve chemicaliën.